Esteu aquí

El Ribera torna a brillar aquesta tardor com un espai de connexió i pràctica cultural al barri

En marxa i a tota màquina els espais de pràctica, l'oferta formativa i la resta de projectes que donen vida al Centre Cívic

dilluns, 14 octubre, 2024 - 12:00

Ja tornen a estar en marxa al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa els espais de pràctica, l'oferta formativa i la resta de projectes que hi conviuen, a més de les activitats d'entitats i grups que fan vida habitualment a l'equipament. Algunes de les activitats estrella del centre com L'Orquestra de barri, les trobades de ganxet  o l'espai 'Fem Tribu' s'han reactivat en aquest inici de curs amb una afluència per sobre de l'habitual, podem dir doncs, que el Ribera s'està consolidant com un espai de connexió i pràctica cultural al barri! És emocionant veure com els espais tornen a estar plens de vida i d'activitat, promovent la participació i el creixement personal.

Els espais de pràctica del Centre Cívic són una iniciativa per fomentar l'aprenentatge i la creativitat entre el veïnat, i a partir d'aquest mes, s'han tornat a posar en marxa els diferents projectes que fomenten la col·laboració i l'intercanvi de sabers en diferents línies culturals: L'Orquestra de Barri, La Cocina de mi Vecina, els grups de pràctica "Fet a Mà" i els grups de conversa en anglès.

També s'han iniciat les sessions dels cursos i tallers de tardor, que han tingut una molt bona acollida amb un alt percentatge de places exhaurides en moltes de les propostes. Iniciació a l'ordinador i al mòbil, iniciació al ganxet, iniciació al Hula Hoop o Circ en família són exemples dels tallers que ja estan en marxa, i encara en queden molts altres per començar! Podeu consultar els tallers que tenen places disponibles aquí.

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 17 octubre, 2024 - 10:00

L’inici de la venda d’entrades a L’Artesà rep una resposta aclaparadora de la ciutadania

Prop de 3.400 entrades venudes per a la temporada d’Arts en Viu d’octubre a...

dimecres, 16 octubre, 2024 - 11:00

L'Escola d'Arts en Viu amplia l'oferta de conjunts instrumentals inclusius

Un nou combo d'alumnes amb mirada inclusiva es posa en marxa a La Capsa

dilluns, 14 octubre, 2024 - 15:00

Explora els misteris de la neurociència de la mà de dones científiques al Cicle Ada Lovelace: "La vida secreta del cervell"

Aquest cicle tindrà lloc del 17 d’octubre al 29 de novembre al Centre Cívic...