Esteu aquí
Cuina d'aprofitament d'hivern

Amb productes de proximitat i excedents alimentaris de comerços i camps del territori compartirem, de la mà Fundació Rubricatus, receptes i tècniques per poder aprofitar al màxim els aliments propis de l'hivern.
La cuina d’aprofitament permet fer receptes per donar sortida a ingredients que estan a punt de fer-se malbé, com ara la fruita molt madura o les restes de menjar d’altres àpats.
Cursos relacionats

Cheesecakes (2n grup)
Tipus: Cuina
Quan: 05/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Maquillatge escènic: Dona vida als teus personatges
Tipus: Teatre
Quan: Del 06/03/2025 al 03/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Activitat Cancel·lada

Fem Tribu: Som art i collage
Tipus: Manualitats
Quan: 07/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Les possibilitats de l'arròs
Tipus: Cuina
Quan: 10/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades