Esteu aquí
Sabors de l'horta

Aquest taller ofereix una immersió en productes locals, com la Carxofa Prat, els calçots i les cebes de temporada, espinacs, bledes i cítrics del Parc Agrari, amb un enfocament en la seva història, cultiu i propietats nutritives. A través de diverses tècniques culinàries, els participants aprendran a preparar plats creatius com carxofes al forn amb parmesà, calçots amb salsa romesco o quiche de ceba dolça, mentre exploraran consells per conservar els productes i maridar-los. Serà un taller perfecte per descobrir els sabors autèntics de la nostra terra.
Taller impartit per professionals i Xefs del Gremi de restauradors del Prat.
Cursos relacionats

Cheesecakes (2n grup)
Tipus: Cuina
Quan: 05/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Maquillatge escènic: Dona vida als teus personatges
Tipus: Teatre
Quan: Del 06/03/2025 al 03/04/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Activitat Cancel·lada

Fem Tribu: Som art i collage
Tipus: Manualitats
Quan: 07/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades

Les possibilitats de l'arròs
Tipus: Cuina
Quan: 10/03/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades