Esteu aquí

Més de 150 dones ja han estat ateses al servei d'informació

TEMES: Persones,Dones

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones, ubicat a les Cases d'en Puig, va entrar en servei el mes de febrer passat.

divendres, 17 setembre, 2010 - 10:45

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones, SIAD, ha atès durant els sis primers mesos de funcionament més de 150 visites. Aquest servei s'adreça a les dones per potenciar els seus processos d’autonomia, lluitar contra les desigualtats de gènere i oferir informació i atenció a qui ho demani.

El SIAD, que va entrar en servei el mes de febrer passat, ofereix una àmplia oferta de serveis a les dones del municipi. Dues de les qüestions més recurrents són les consultes sobre separacions i divorcis i les supervisions dels convenis reguladors. Els maltractaments són el tercer tema de consulta. També s'hi ofereix ajuda per superar depressions, pors i angoixes.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 18 octubre, 2024 - 13:00

La Botiga celebra el seu tercer aniversari amb dues jornades per donar a conèixer el seu innovador model de garantia alimentària

Al mes de novembre es durà a terme al Prat un acte de commemoració en clau de...

dimecres, 16 octubre, 2024 - 14:00

La realització d’un mural comunitari a Sant Cosme encara la seva recta final

L’obra de l’artista Slim Safont, que retrata veïns i veïnes joves del Prat, s...

dilluns, 14 octubre, 2024 - 15:00

Explora els misteris de la neurociència de la mà de dones científiques al Cicle Ada Lovelace: "La vida secreta del cervell"

Aquest cicle tindrà lloc del 17 d’octubre al 29 de novembre al Centre Cívic...