divendres, 13 març, 2009 - 11:44
Barcelona Degusta és una fira d’alimentació adreçada al consumidor final, que ofereix l’oportunitat de degustar, comprar i donar a conèixer les qualitats dels productes alimentaris i begudes, i també diversos aspectes al voltant de la cuina i la gastronomia. La fira, amb més de 44.000 visitants, va ser tot un èxit.
El Consell Regulador de la IGP (Indicació Geogràfica Protegida) Pollastre i Capó del Prat ha estat present en un estand en col·laboració amb la Federació Catalana de Productors DOP i IGP i amb el suport de Prodeca del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya.
El Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat, que té la missió de fomentar la IGP d'aquest producte agroalimentari de qualitat, ha estat present de nou, en aquesta edició del saló, donant a conèixer la qualitat de la carn del pollastre del Prat, l'únic de l'Estat espanyol amb el distintiu de qualitat de la IGP que atorga la Unió Europea als millors aliments del continent, i informant al consumidor i als professionals del món de la restauració que van visitar l'estand.
Així mateix, durant la fira, i amb la col·laboració del Parc Agrari del Baix Llobregat i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, el dissabte dia 7 de març, pel matí, el Consell Regulador de la IGP Pollastre i Capó del Prat va realitzar, a l'espai Sabors de Catalunya de Prodeca, una presentació del producte de la IGP i l'elaboració de una recepta de la mà de Rosa Farrès, del restaurant "La lluna en un cove" del Prat de Llobregat, davant de més d’una cinquantena de visitants que van poder fer la degustació d'un "cucurull de pollastre del Prat rostit amb carxofa Prat", maridat amb una copa de cava de les caves Mont-Ferrant o amb la nova cervesa Inedit de Damm.
divendres, 29 novembre, 2024 - 12:00
dijous, 28 novembre, 2024 - 12:30
dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45