divendres, 11 desembre, 2009 - 12:21
Per tercer any consecutiu, i formant part del conjunt d’activitats paral·leles que tenen lloc amb motiu de la 36a Fira Avícola de Raça Prat, un total de vint-i-sis restaurants de la nostra ciutat participen en la campanya gastronòmica “A la fira, el pota blava a taula”.
Per tant, durant els dies de la Fira, podrem dinar o sopar pota blava en molts restaurants del Prat, per anar-hi nosaltres i, també, per convidar familiars i amics a què coneguin aquesta menja tan exquisida.
Enguany s'han incorporat a la campanya més restaurants, fet que demostra l'èxit d'aquesta proposta.
Maridatge amb la carxofa
Aquesta campanya, que té el suport de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i del Consell Regulador del Pollastre i Capó Prat, té com a objectiu incorporar en l’oferta dels restaurants de la ciutat un producte agroalimentari de qualitat com és el pollastre i el capó del Prat, suggerint elaboracions diferents de maridatge amb la carxofa Prat.
La campanya també vol contribuir al foment de la IGP (Indicació Geogràfica Protegida) Pollastre i Capó del Prat, de mà de l’experiència i les millors arts dels nostres restauradors i restauradores.
A través del document situat a peu de pàgina trobareu la relació dels restaurants del Prat que participen en la campanya, on podreu degustar el pollastre del Prat preparat de diverses maneres, totes elles exquisides.
divendres, 7 març, 2025 - 14:15
dimecres, 5 març, 2025 - 12:45
dimarts, 4 març, 2025 - 11:45