Esteu aquí

El pollastre del Prat, a la fira d'alimentació Barcelona Degusta

El saló se celebra del 2 al 5 de març al recinte de Montjuïc.

dijous, 1 març, 2007 - 10:00

El Consell Regulador del Pollastre i Capó del Prat serà present en la 2a edició del saló Barcelona Degusta, que se celebra del 2 al 5 de març de 2007 en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona (Pavelló 8).

Aquest saló d'slimentació està adreçat al consumidor i ofereix una oportunitat única per degustar, comprar i aprendre sobre l'alimentació, la cuina i la gastronomia.

Sota el nom de Catalunya Aliments de Qualitat s'ha dissenyat una carta excepcional amb els millors productes agroalimentaris catalans amb marca de qualitat DO i IGP, de la mà de l'Escola de Cuina Hoffmann de Barcelona (una estrella Michelin).

Per segon any, hi podem trobar el Consell Regulador de la IGP Pollastre i Capó del Prat fent promoció i donant informació de la qualitat alimentària del pollastre del Prat. També s'hi podrà degustar el pollastre cuinat.

Els comensals podran escollir entre una oferta diversa d'aperitius i un ampli menú: pollastre del Prat rostit amb canyella i prunes; empedrat de bacallà y mongetes del Ganxet amb escalivada; cruixent d'arròs del Delta de l'Ebre amb romesco; codony i oli d'oliva extra verge Les Garrigues; formatge de l'Alt Urgell i Cerdanya amb pinyons; coca d'avellana de Reus; oli d' oliva extra verge de Siurana, etc.

L'any 2005, Barcelona Degusta va superar amb èxit la seva primera convocatòria. Prop de 40.000 persones van visitar el saló durant els dies de celebració. Hi van ser presents més de 450 marques, 300 expositors i uns 2.000 productes que van deixar una volum de negoci directe aproximat de 2 milions de euros.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 28 novembre, 2024 - 12:30

La Mostra d’Entitats del Prat arriba a la 22a edició

Gairebé un centenar d’entitats de la ciutat posaran en valor el Prat més...

dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45

La 51a Fira Avícola del Prat serà l’escenari de les primeres passes de la fundació que ha de vetllar pel futur del Pota Blava

Sabors del territori, tradició pagesa i una mostra del teixit social i...