Esteu aquí

L'alcalde rep als infants saharauis

Amb aquest tradicional acte, realitzat ahir i presidit per l'alcalde del Prat, Lluis Tejedor i pel regidor de Promoció Ciutadana i Cooperació, Paco Cerdà, el consistori pratenc dóna la benvinguda als onze infants saharauís que passen l'estiu al Prat i mostra el seu suport a les seves famílies acollidores.

dijous, 14 juliol, 2005 - 14:45

L'acollida d'aquests infants saharauís durant els mesos d'estiu permet als petits allunyar-se de la difícil situació que es viu als camps de refugiats de Tindouf, al sud d'Algèria, i sobretot de la calor rigorosa que sacseja aquesta zona desèrtica durant l'època estival.

Durant aquest mes de juliol aquests infants estan participant als Casals d'Estiu que ofereix el Campus del Sagnier, on poden compartir activitats amb la resta d'infants de la ciutat. El proper divendres 22 de juliol, el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa acollirà un sopar solidari organitzat per l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí (ACAPS) destinat a recaptar fons per a la instal·lació de plaques solars als campaments de refugiats de Tindouf.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 2 agost, 2024 - 12:15

L’equip d’Agents per a la Convivència, també present a la platja del Prat

La promoció de la convivència cívica arriba a tots els espais de la ciutat

dimecres, 31 juliol, 2024 - 14:30

Horaris d’estiu als serveis i equipaments municipals

Alguns equipaments i serveis municipals interrompen la seva activitat durant el mes d'agost i d'altres ofereixen una atenció en horari adaptat.  A con...

dimarts, 30 juliol, 2024 - 10:15

La gent gran també tria El Prat per a les seves activitats d’estiu

Enguany, han participat als tallers un total de 50 persones