Esteu aquí

XXVII Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat del Prat

TEMES: Esports

Els millors marxadors de Catalunya i de l'Estat es reuniran per participar en aquest Gran Premi

divendres, 1 març, 2002 - 01:00

El proper diumenge 3 de març, a partir de les 9.30 hores, el Prat viurà una nova edició del Gran Premi de Marxa Atlètica, que organitza el Departament d'Esports de l'Ajuntament amb la col·laboració del Pratenc Associació d'Atletisme i l'Agrupació Ciclista Prat.
Els millors marxadors de Catalunya i de l'Estat es reuniran per participar en aquest Gran Premi, que enguany se celebrarà conjuntament amb la Final Nacional de Marxa Atlètica dels Jocs Esportius Escolars. Així, no tan sols consagrats, sinó també els nous valors de la marxa catalana, en la trobada més important de l'any per als esportistes més petits que practiquen aquesta modalitat atlètica.
Tot plegat farà que, un any més, els pratencs puguem gaudir d'un esdeveniment esportiu com aquest i animar els esportistes, petits i grans. Enguany, el circuit urbà per on es disputaran les diferents curses serà d'un quilòmetre i anirà per l'avinguda de la Verge de Montserrat i el carrer del Coronel Sanfeliu.  

J. V.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 9 octubre, 2024 - 14:00

Tret de sortida a la preparació de la 22a Mostra d’Entitats

Com cada any per aquestes dates es comença a treballar una de les cites més importants per a les entitats de la ciutat, la Mostra d’Entitats. Eng...

dilluns, 16 setembre, 2024 - 13:30

La 21a Trobada de Dones centra la seva mirada en la visió feminista de l’esport

El passat dissabte 14 de setembre, el centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa va acollir la 21a Trobada ...

dimecres, 31 juliol, 2024 - 14:30

Horaris d’estiu als serveis i equipaments municipals

Alguns equipaments i serveis municipals interrompen la seva activitat durant el mes d'agost i d'altres ofereixen una atenció en horari adaptat.  A con...