Esteu aquí

3.500 infants i joves participen en casals i colònies d’estiu al Prat

dimarts, 9 juliol, 2024 - 12:30

El dia 25 de juny van començar els casals i colònies d’estiu per a infants i joves del Prat, amb una àmplia oferta que inclou colònies, casals, campus esportius, natació, vela, teatre, música, dibuix, pintura....

Segons les dades disponibles a data d'avui, un total de 3.500 infants i joves de la ciutat s’han inscrit en algun d’aquests casals, amb una mitjana de 3 inscripcions per cada participant (s’han fet unes 10.300 inscripcions). Els infants amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys són els s’han apuntat a més activitats i representen la immensa majoria de les inscripcions totals.

Com en els darrers anys, les inscripcions es van fer de manera esglaonada i sense cap incidència important. Aproximadament 70 % de les inscripcions s’han efectuat a través de la pàgina web,  modalitat que s’ha consolidat com la preferida per les famílies.

Durant el que resta d’estiu diverses entitats continuaran oferint activitats i les inscripcions estaran igualment obertes, sempre que hi hagi places disponibles, a través del web online.elprat.cat o presencialment a les seus de les entitats. En cas que les famílies necessitin suport per completar les inscripcions en línia, poden contactar amb el servei d’assistència OAC 360, trucant al número de telèfon 935 954 414, de dilluns a divendres de 8 a 20 h, o escrivint un correu a oac360@elprat.cat. L’Ajuntament del Prat vol que cap infant o jove quedi exclòs de les activitats d’estiu. Per això ofereix una línia d’ajuts. Enguany s’han atorgat 244.175 € en 1.191 ajuts. Aquelles famílies a qui se n’hagi concedit algun, hauran de formalitzar la inscripció abans del 17 de juliol. A banda, també s’han atorgat ajuts per a vetlladors/es per a infants amb necessitats especials.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 8 juliol, 2024 - 14:00

La desfilada per commemorar el dia de l’Alliberament LGTBI omple de colors els carrers del Prat

La comunitat educativa i el teixit associatiu de la ciutat, claus de l’èxit...

divendres, 5 juliol, 2024 - 12:00

L'Orquestra de barri surt del Ribera durant l'estiu

El grup de música comunitari ha compartit el seu talent a la residència...

dijous, 4 juliol, 2024 - 14:45

Diaz Sandino a l’Arxiu Municipal

Familiars d’aquesta destacada figura de l’aviació i de la Guerra Civil donen...