Esteu aquí

#4Raons: el procés de Big Ok

dimarts, 10 abril, 2018 - 17:30

Big Ok és la nova penya que ve a fer el #4Raons d’abril i com sempre, s’apropen al Prat posant-se en contacte amb persones amb les quals comparteixen filies – o interessos i aficions -. En aquest cas, en Paul, la Sara i l’Edi han volgut conèixer a artesans del ferro i la fusta, com el Francesc TRIF i l’Àlex DHR.

La distorsió salvatge s’embarca en una nova aventura de mà dels capitans de la tralla – i la ferralla – Big Ok. Aquests intrèpits mariners porten les seves àcides improvisacions a bon port, ancorant allà on més s’escau i deixant a la botavara – que no sabem què significa – només allò que paga la pena. La batarra s’alça com un ¿pal major? davant d’aquesta superflemàtica metàfora carregada de /conceptes/ marins. I, és que la batarra és una quimera musical creada pel Paul Fuster – que, per qui no ho sàpiga, treballa de perles tant l’alumini com la fusta-, que uneix i combina les 4 cordes del baix i les 6 cordes de la guitarra, per a crear un so que flota dins de l’espectre grunge de tot l’asunto.

Però la batarra, encara sigui la pedra angular de Big Ok no porta la batuta de manera dictatorial.  L’Edi i la Sara, que ja és la segona vegada que participen al #4raons – Za! , Sara Fontán -, recondueixen aquesta deriva noventera a un terreny més experimental, afengint un especret a vegades calypso, a vegades swingero i a vegades litúrgic.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2025 - 12:45

Nevades al Prat: una exposició virtual sobre les grans nevades

El Prat de Llobregat ha viscut diverses nevades al llarg de la seva història més recent, però poques han quedat tan gravades en la memòri...

dijous, 20 febrer, 2025 - 11:30

Dues publicacions científiques britàniques es fan ressò de les polítiques educatives públiques del Prat

El programa IntersECCions i la lluita contra l’absentisme escolar, objectes d...

dijous, 20 febrer, 2025 - 10:00

Aules obertes de Teatre a L'Escola d'Arts en Viu

Un espai de trobada amb les famílies de l'alumnat