Esteu aquí

Així són els protocols antiCOVID-19 per al sector turístic

El Ministeri de Turisme va publicar diumenge les 12 guies elaborades per l’ICTE i validades per Sanitat

Hotel Tryp Barcelona Aeropuerto, ubicat al nostre municipi.

dilluns, 11 maig, 2020 - 12:45

El Ministeri de Sanitat ha donat la validació definitiva als 12 protocols antiCOVID-19 que ha elaborat l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) en coordinació amb la Secretaria d’Estat de Turisme i en col·laboració amb les patronals del sector, ajuntaments, sindicats i associacions de prevenció de riscos laborals, com l’Associació Espanyola de Serveis de Prevenció Laboral (AESPLA) i PRLInnovación.

Les guies, que ja es troben a disposició de totes les empreses i gestors públics del sector turístic i que es poden consultar més avall, recullen un seguit de pautes higièniques i sanitàries per minimitzar el risc de contagi de la COVID-19 i aborden qüestions com la neteja, la desinfecció i la gestió de riscos en els diferents subsectors turístics. Es tracta de mesures específiques per a hotels, agències de viatge, albergs, allotjaments rurals, càmpings, camps de golf, guies de turisme, museus, restaurants, balnearis, oficines d’informació turística i turisme actiu i ecoturisme.

Aquestes són algunes de les guies disponibles. Feu clic per consultar-les i descarregar-les:

Els documents amb els protocols per a la resta de tipus d’establiment es poden trobar aquí.

D’altra banda, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha llançat una guia dirigida al sector de la restauració de la comarca, que es pot consultar en aquest enllaç. Una altra iniciativa destacada dins d’aquest sector és el protocol de prevenció i seguretat que ha elaborat un equip conjunt del Basc Culinary Center i Euro-Toques format per doctors en ciència i tecnologia dels aliments, experts en seguretat alimentària, professionals de sala, gestors de restaurants i xefs.

Compartir

Noticies relacionades

carxofa prat.jpg

dijous, 28 novembre, 2024 - 13:45

Ja és temporada de Carxofa Prat

L’hivern és la millor època per consumir la reconeguda hortalissa pratenca

dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45

La 51a Fira Avícola del Prat serà l’escenari de les primeres passes de la fundació que ha de vetllar pel futur del Pota Blava

Sabors del territori, tradició pagesa i una mostra del teixit social i...

dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45

Un munt de propostes al voltant del producte local ompliran l’Espai Gastronòmic de la Fira Avícola del 29 de novembre a l’1 de desembre

La gastronomia basada en producte local també prendrà protagonisme a la...