Esteu aquí

La gastronomia local arrodoneix el Sant Pollin amb pintxos, tapes i un dinar popular

Sant pollin 2018

dimecres, 27 juny, 2018 - 15:45

La 3a edició de la ruta de pintxos, a més d’un Fira tapa i un dinar popular, posarà el toc gastronòmic a la festa més freak i familiar del Baix Llobregat. El Sant Pollín celebrarà, del 5 al 8 de juliol, el seu desè aniversari i ho farà omplint d’activitats els carrers i places del nucli antic del Prat i apropant la cuina i el producte local als participants.

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat – AGT–  i restauradors locals col·laboren en aquest esdeveniment organitzant dijous i divendres una ruta en què s’oferirà un pintxo amb productes de temporada del Parc Agrari i un quinto San Miguel per només 3€. Els establiments que s’hi ha adherit són l’Axarquia, el Bohemia Café, La Vila, La cova, La Granja, el Dolmar, El Cortijo & Posa’t Morat. També l’AGT i Rubricatus oferiran al Pati de l’Artesà la seva proposta gastronòmica. Aquest espai acollirà també un Fira Tapa amb el Pota Blava com a protagonista divendres de 19h a 1h. Dissabte, en canvi, qui vulgui omplir l’estómac haurà de dirigir-se cap al Parc de Fondo d’en Peixo, que serà l’escenari d’una festa que durarà tot el dia i que inclourà música, vermut i un dinar en què es podrà escollir paella, botifarra amb mongetes o hamburgueses.

Compartir

Noticies relacionades

carxofa prat.jpg

dijous, 28 novembre, 2024 - 13:45

Ja és temporada de Carxofa Prat

L’hivern és la millor època per consumir la reconeguda hortalissa pratenca

dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45

La 51a Fira Avícola del Prat serà l’escenari de les primeres passes de la fundació que ha de vetllar pel futur del Pota Blava

Sabors del territori, tradició pagesa i una mostra del teixit social i...

dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45

Un munt de propostes al voltant del producte local ompliran l’Espai Gastronòmic de la Fira Avícola del 29 de novembre a l’1 de desembre

La gastronomia basada en producte local també prendrà protagonisme a la...