Esteu aquí

La gastronomia local arrodoneix el Sant Pollin amb pintxos, tapes i un dinar popular

Sant pollin 2018

dimecres, 27 juny, 2018 - 15:45

La 3a edició de la ruta de pintxos, a més d’un Fira tapa i un dinar popular, posarà el toc gastronòmic a la festa més freak i familiar del Baix Llobregat. El Sant Pollín celebrarà, del 5 al 8 de juliol, el seu desè aniversari i ho farà omplint d’activitats els carrers i places del nucli antic del Prat i apropant la cuina i el producte local als participants.

L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat – AGT–  i restauradors locals col·laboren en aquest esdeveniment organitzant dijous i divendres una ruta en què s’oferirà un pintxo amb productes de temporada del Parc Agrari i un quinto San Miguel per només 3€. Els establiments que s’hi ha adherit són l’Axarquia, el Bohemia Café, La Vila, La cova, La Granja, el Dolmar, El Cortijo & Posa’t Morat. També l’AGT i Rubricatus oferiran al Pati de l’Artesà la seva proposta gastronòmica. Aquest espai acollirà també un Fira Tapa amb el Pota Blava com a protagonista divendres de 19h a 1h. Dissabte, en canvi, qui vulgui omplir l’estómac haurà de dirigir-se cap al Parc de Fondo d’en Peixo, que serà l’escenari d’una festa que durarà tot el dia i que inclourà música, vermut i un dinar en què es podrà escollir paella, botifarra amb mongetes o hamburgueses.

Compartir

Noticies relacionades

El Mercat de Pagès a l'estiu

dimecres, 26 juny, 2024 - 12:45

El Mercat de Pagès no s'atura a l'estiu per continuar abastint la ciutadania de producte fresc i de qualitat

Se celebra cada dissabte a la plaça de Pau Casals del Prat de Llobregat
PR5

divendres, 17 maig, 2024 - 12:00

En marxa el servei PR5/Platjaexprés, una nova línia de bus que reforça la connexió de la ciutat i la platja en transport públic

Amb aquesta línia i sumat a l’oferta actual del PR3, s’assegura un mínim de...

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:00

‘Del Prat al plat’, la nova ruta gastronòmica del Prat de Llobregat

Vint-i-cinc establiments participen en la primera edició amb elaboracions de...