Esteu aquí

L’Oficina de Turisme de Can Camins oferirà cendrers per contribuir al bon manteniment de la Platja del Prat

Cendrer platja

dimarts, 18 juny, 2019 - 10:45

L’Ajuntament del Prat ofereix cendrers, des d’ahir dilluns i mentre duri la temporada d’estiu, a totes les persones usuàries de la platja que els vulguin. L’acció té com a objectiu evitar la presència de burilles a la sorra i contribuir a preservar el bon estat de l’entorn en un època en què el litoral pratenc rep moltes visites. Els cendrers es poden recollir ja a l’Oficina de Turisme de Can Camins (Carretera de la Platja, km 4,63) qualsevol dia de la setmana en horari d’11 a 14h. Així mateix, s’oferiran per part de les diverses guinguetes.

Tenir cura de la platja i mantenir-hi una actitud cívica és responsabilitat de tothom qui en fa ús.  En aquest sentit, cal recordar que no es pot llançar brossa ni a la sorra ni a l’aigua i que s’han de fer servir les papereres i els cendrers. Per evitar la generació de residus, sempre és recomanable no optar pels recipients ni embolcalls d’un sol ús. A la dutxa i els rentapeus no es pot utilitzar sabó.

Per gaudir d’una bona convivència en aquest espai, cal tenir present que s’ha de caminar per les passeres, on no poden circular-hi bicicletes, i que s’han d’evitar els equips de música amb altaveus. No es pot accedir a la sorra amb vehicles motoritzats i tampoc no es poden dur gossos i altres mascotes a l’aigua durant la temporada de bany. 

Compartir

Noticies relacionades

carxofa prat.jpg

dijous, 28 novembre, 2024 - 13:45

Ja és temporada de Carxofa Prat

L’hivern és la millor època per consumir la reconeguda hortalissa pratenca

dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45

La 51a Fira Avícola del Prat serà l’escenari de les primeres passes de la fundació que ha de vetllar pel futur del Pota Blava

Sabors del territori, tradició pagesa i una mostra del teixit social i...

dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45

Un munt de propostes al voltant del producte local ompliran l’Espai Gastronòmic de la Fira Avícola del 29 de novembre a l’1 de desembre

La gastronomia basada en producte local també prendrà protagonisme a la...