Esteu aquí

La importància de l’alimentació en els processos inflamatoris

Amb Tania Gonzalez Penadés, dietista i nutricionista.

És fonamental poder aconseguir l’ equilibri mitjançant l’alimentació seleccionant i combinant de manera correcta els aliments per poder tenir una millor qualitat de vida. La Dietista-Nutricionista ensenya, guia i aconsella desenvolupant activitats orientades a l’alimentació de les persones segons les seves necessitats fisiològiques i, si s’escau, patològiques, d’acord amb els principis de prevenció i salut pública. Una adequada alimentació pot d’ajudar a millorar el benestar. L’educació alimentaria i nutricional es imprescindible en tot aquest procés. Per això s’ha de saber orientar, ajudar i satisfer a les persones correctament amb una bona escolta activa, empatia i respecte. És per això que s’ha entendre la nutrició de d’un punt més integratiu i individual de cada persona.

Activitats relacionades

Una cultura des del conflicte?, amb Jordi Amat

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 14/01/2025 de 19:00 a 20:30 h
On: Cèntric Espai Cultural

Xerrada informativa a persones cuidadores

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 16/01/2025
On: Seu Creu Roja del Prat