divendres, 17 febrer, 2017 - 09:15
Cinc nou restaurants, de Sant Boi, Gavà, Sant Joan Despí i El Prat, s'incorporen al Col·lectiu "Els Sabors de l'Horta", que reuneix aquest 2017 un total de 46 establiments de la comarca del Baix Llobregat. La nova edició de la guia, que s'acaba de llançar, recull els restaurants que ofereixen durant tot l’any a les seves cartes diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven a l’horta de la comarca i que compten amb el distintiu “Producte FRESC del Parc Agrari”, que en certifica la frescor, la proximitat i la temporalitat.
Com a novetat d'enguany, la guia, elaborada pel Parc Agrari del Baix Llobregat i Turisme del Baix Llobregat, inclou la imatge de cadascun dels xefs dels establiments participants. Es tracta dels restauradors que coneixen millor els matisos de productes com l'emblemàtica Carxofa Prat, les cireres del Baix, els calçots i altres hortalisses i fruites dels camps de l'àmbit del Parc Agrari. Podeu descarregar-vos-la aquí o bé recollir-ne un exemplar als restaurants implicats, les oficines de turisme, les fires, les biblioteques i els mercats de pagès de la comarca.
dijous, 28 novembre, 2024 - 13:45
dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45
dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45