Esteu aquí

L’estand de Porta del Delta a la Fira Avícola organitza un sorteig de producte local

Els primers que el visitin cada dia podran endur-se una tassa reutilitzable de record

Tassa Fira Avícola

dimarts, 11 desembre, 2018 - 10:30

Porta del Delta, el Servei d’informació i de promoció turística del Prat del Llobregat, mostrarà el millor del territori i la gastronomia local al seu estand en la 45a Fira Avícola del Prat, que se celebrarà els dies 14, 15 i 16 de desembre. Els visitants el podran trobar a la terrassa de la zona de restauració, a la Granja de la Ricarda. Allà, a més de descobrir els principals atractius del municipi, podran aconseguir un obsequi de record i participar en el sorteig d’una cistella de producte local.

En aquesta edició, l’estand de Porta del Delta ha apostat per recrear l’experiència de trobar-se en ple delta, envoltat d’una natura singular, gaudint de la integració amb l’entorn i amb un munt d’opcions per sorprendre’s amb el territori i assaborir el producte local a l’abast. L’objectiu és animar els visitants a informar-se de tot plegat i que surtin de la Fira amb ganes de descobrir el Prat.

Les persones que passin per l’estand podran endur-se, a més, una bonica tassa d’alumini reutilitzable d’estil vintage – fins esgotar existències diàries – i participar en un sorteig d’una cistella amb producte fresc del Parc Agrari. Per fer-ho, només hauran de compartir a Facebook o Instagram, fins al 19 de desembre, una fotografia seva utilitzant la tassa i amb el hashtag #DegustaLaFira18. El sorteig es farà el 21 de desembre i els resultats es publicaran en les xarxes socials de Porta del Delta el mateix dia. Pots llegir les bases aquí.

Compartir

Noticies relacionades

El Mercat de Pagès a l'estiu

dimecres, 26 juny, 2024 - 12:45

El Mercat de Pagès no s'atura a l'estiu per continuar abastint la ciutadania de producte fresc i de qualitat

Se celebra cada dissabte a la plaça de Pau Casals del Prat de Llobregat
PR5

divendres, 17 maig, 2024 - 12:00

En marxa el servei PR5/Platjaexprés, una nova línia de bus que reforça la connexió de la ciutat i la platja en transport públic

Amb aquesta línia i sumat a l’oferta actual del PR3, s’assegura un mínim de...

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:00

‘Del Prat al plat’, la nova ruta gastronòmica del Prat de Llobregat

Vint-i-cinc establiments participen en la primera edició amb elaboracions de...