Esteu aquí

L'Aula de Salut de tardor - hivern arriba amb més diversitat d'accions i tipus de públic

El cicle s'inaugura amb la conferència "Mamà desobedient", amb Esther Vivas

dimecres, 9 octubre, 2019 - 09:15

L'Aula de Salut i Consum del període tardor - hivern 2019 inclou propostes per a tota mena de públics i interessos en tot allò que té a veure amb la promoció dels hàbits saludables. Aquest projecte comunitari cohesiona i vertebra algunes de les accions formatives que des dels serveis municipals de Salut Pública i Consum, entitats i altres serveis i col·lectius s'organitzen adreçades a la ciutadania pratenca, famílies, alumnat i professorat de centres educatius, etc.

El cicle comença avui dimecres 9 d'octubre, amb la xerrada d'Esther Vivas "Mamà desobedient", organitzada dins del cicle de la Setmana Europea de la Lactància Materna. Continuarà amb els tallers de carmanyoles saludables, oberts a tothom (fins a esgotament d'existències) que es faran la tarda del dissabte 19 d'octubre a partir de les 17.30 h, a la plaça de Catalunya, en el marc de la commemoració dels Dies Mundials de la Salut Mamària i la Prevenció del Càncer de Mama 2019. En aquest mateix cicle comptarem amb la presència de Marta Vergés, el proper 22 d'octubre a les 17.30 h, que ens presentarà el seu llibre Menja't el tarro, amb 60 receptes saludables i atractives en pots de vidreper portar i menjar allà on es vulgui.

Els tallers de RCP i primers auxilis, molt demandats 

Els tallers de reanimació cardiopulmonar (RCP) i primers auxilis que organitzen els serveis municipals de Salut Pública i Consum compten amb una demanda important i creixent, fet que indica una gran sensibilitat per la formació en aquest àmbit. En aquest cicle cal destcar a formació que farà en aquest àmbit el professorat de les escoles d'educació primària.

Per a les famílies hi haurà una xerrada sobre l'Acompanyament en positiu durant l'adolescència, a l'AMPA de l'Institut Salvador Dalí, el proper dilluns 2 de desembre a les 17.30 h. 

També per a famílies es posarà l'accent en com fomentar des de ben petits i petites el gust per la lectura (consulteu el calendari de les propostes que es realitzaran a les escoles bressol municipals).

Trobareu més informacióa elprat.cat/salut. Hi podeu contactar també a través del correu electrònic salut@elprat.cat

 

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 juliol, 2024 - 18:00

Dispositiu de Cançó Protesta Experimental: proposta seleccionada a la Convocatòria Música i Territori d'UNZIP 2024!

Ivó Valdivielso i Òscar Martínex ens proposen la creació popular i la...

divendres, 19 juliol, 2024 - 10:15

Comença el compte enrere per a la Festa Major 2024!

Del 27 al 30 de setembre, celebrem la festa més xamosa i més galana