Esteu aquí
La importància de l’alimentació en els processos inflamatoris

Amb Tania Gonzalez Penadés, dietista i nutricionista.
És fonamental poder aconseguir l’ equilibri mitjançant l’alimentació seleccionant i combinant de manera correcta els aliments per poder tenir una millor qualitat de vida. La Dietista-Nutricionista ensenya, guia i aconsella desenvolupant activitats orientades a l’alimentació de les persones segons les seves necessitats fisiològiques i, si s’escau, patològiques, d’acord amb els principis de prevenció i salut pública. Una adequada alimentació pot d’ajudar a millorar el benestar. L’educació alimentaria i nutricional es imprescindible en tot aquest procés. Per això s’ha de saber orientar, ajudar i satisfer a les persones correctament amb una bona escolta activa, empatia i respecte. És per això que s’ha entendre la nutrició de d’un punt més integratiu i individual de cada persona.
Activitats relacionades

Setmana de la Dona: Concurs de jocs de taula
Tipus: Jocs
Quan: 05/03/2025 de 10:00 a 12:00 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Setmana de la Dona. Xerrada "Maduresa: la força de...
Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 06/03/2025
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Sessió informativa - Convocatòria subvencions per a les...
Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 06/03/2025 - 18:00 h
On: CEM Estruch