Esteu aquí
Alimentació i sostenibilitat, petits canvis per menjar millor
Xerrada per intercanviar reflexions amb la Gemma Salvador, dietista i nutricionista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Donarà a conèixer la relació que hi ha entre l’alimentació i la sostenibilitat a partir de petits canvis en els nostres hàbits d'alimentació.
Presentarà i conduirà l'acte: Adolf Diaz, coordinador de Creu Roja del Prat de LLobregat.
Data límit d'inscripció: dimecres 21 de febrer.
Places limitades!
Activitats relacionades
28è Aplec de la Tartana i 10a Plantada popular
Tipus: Festa popular
Quan: Del 20/10/2024 al 20/10/2024
On: Granja de la Ricarda
Emociona’t: Eines clau per liderar les teves emocions...
Tipus: Proposta
Quan: 22/10/2024 de 9:30 a 13:30 h
On: Centre de Promoció Econòmica
Reunió de les Entitats veïnals participants a la 22a...
Tipus: Proposta
Quan: 22/10/2024 - 16:00 h
On: Cases d'en Puig. Serveis de Ciutadania. Edifici annex.