Esteu aquí

Alimentació i sostenibilitat, petits canvis per menjar millor

Xerrada per intercanviar reflexions amb la Gemma Salvador, dietista i nutricionista de l'Agència de Salut Pública de Catalunya. Donarà a conèixer la relació que hi ha entre l’alimentació i la sostenibilitat a partir de petits canvis en els nostres hàbits d'alimentació.

Presentarà i conduirà l'acte: Adolf Diaz, coordinador de Creu Roja del Prat de LLobregat.

Data límit d'inscripció: dimecres 21 de febrer.

Places limitades!

Activitats relacionades

Exposició fotogràfica digital "Lliga Social 40è...

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 01/12/2024 de 10:00 a 21:00 h
On: Granja de la Ricarda

Matí de cultura popular: Trobada d'Esbarts dansaires...

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 01/12/2024 de 11:00 a 12:30 h
On: Granja de la Ricarda