Esteu aquí

Gran nit amb Bongo Botrako, La Pegatina i Panko DJ

divendres, 27 setembre, 2013 - 22:00

L’estiu es resisteix a marxar i entra de ple a la Festa Major. I és que la nit de divendres a la carpa de La Capsa] ha estat una de les nits més càlides de tempertura però també per la gent i l’ambient viscut al pàrquing de l’estació. Una gran nit! queda ben enregistrada a la memòria!

Bongo Botrako donava el tret de sortida a les músiques de la Festa Major i ho feien amb l’entrega i el ritme que caracteritza el seu directe. La nombrosa gent que s’ha acostat als concerts s’ha entregat a la proposta des del minut zero… Els bisos ens han deixat els grans hits de la banda com Eh Chipirón! amb la col·laboració de membres de La Pegatina, Revoltosa o la versió rumbera de Volare!

La Pegatina tenen ja un projecte més que consolidat després de deu anys damunt dels escenaris però segueixen donant-ho com si fos el primer dia o potser l’últim.. Ja havien estat al Prat amb La Capsa oberta però avui La Carpa ha viscut una d’aquestes nits màgiques estil La Pegatina. I, a més de repassar el seu darrer treball Eureka i els seus grans hits, ens han convidat a retrobar-nos amb ells amb La Capsa oberta: ¨la propera a La Capsa¨ han dit. Prenem bona nota!

DJ Panko ha sortit amb un ambient caldejat i amb bones energies. La seva sessió de world music fa de qualsevol mescla una barreja possible i ha aconseguit acabar ben amunt amb la primera de les nits a la carpa. Mentre ell segueix punxant i donant-ho tot només podem encoratjar-vos a agafar forces per retrobar-nos demà a La Carpa, tan de bo sigui una nit tan especial com la d’avui!

Compartir

Noticies relacionades

Inaugurat el febrer de 1994, es va convertir en un punt de referència per entitats i  veïnat.

dijous, 3 octubre, 2024 - 18:00

Centre Cívic Jardins de la Pau: 30 anys d’un centre cultural al servei de la comunitat

El Centre Cívic Jardins de la Pau està d’aniversari. Fa ja 30 anys que es va obrir al públic 1994 i ...

dijous, 3 octubre, 2024 - 10:00

Els projectes de L'Escola d'Arts en Viu a IntersECCions inicien el curs

L'Escola participa de 12 projectes de l'àmbit artístic des de la música, el...
activitats_infantils_biblio

dimecres, 2 octubre, 2024 - 10:00

Inici temporada d’activitats infantils a la Biblioteca Antonio Martin

Coincidint amb el començament del curs escolar, la sala infantil de la...