dijous, 30 abril, 2020 - 12:30
Ara que la gran majoria de persones som a casa, molts veïns i veïnes del Prat poden trobar més temps que mai per fer gala de la seva passió per la gastronomia. Les cuines són un espai més on passar el temps i experimentar, fent plats i receptes magnífiques, i alhora cuidant-nos a nosaltres i a qui tenim més a prop.
Des dels projectes de gastronomia del CC Palmira Domènech i del CC Sant Jordi-Ribera Baixa es va fer una crida a principis d’abril per compartir a les xarxes socials tot aquest art i iniciatives gastronòmiques sota l'etiqueta #CuinemPerCuidar . L'objectiu és compartir receptes entre el veïnat, com ja fèiem des de les cuines dels centres cívics, amb activitats com “La Cocina de Mi Vecina” al Ribera i “El Receptari del Barri” a la Palmira.
Moltes veïnes i veïns han compartit aquells plats i receptes preparats a casa durant aquestes setmanes. Entrants, plats principals, postres, elaboracions de cuina tradicional i experiments innovadors han arribat pels diferents canals digitals dels centres cívics. També hi ha hagut una protagonista especial a les receptes: la Carxofa Prat, sumant-nos a la campanya #MengemCarxofa per promoure aquest producte de temporada local. El colofó va ser la proposta de La Capsa i les Escarxofes del Prat de l'Escarxofa&Jazz al balcó.
Avui es publica un receptari virtual on es podran consultar totes les receptes i l’elaboració dels àpats que el veïnat ha compartit amb nosaltres durant aquest mes. Però, això no s’atura! Podeu seguir compartint les vostres propostes culinàries a les xarxes socials, etiquetant-nos i utilitzant el hashtag #CuinemPerCuidar , i nosaltres compartirem les receptes per continuar cuidant a la comunitat gastronòmica pratenca entre tots i totes.
dijous, 19 desembre, 2024 - 15:00
dimecres, 18 desembre, 2024 - 12:00
dilluns, 16 desembre, 2024 - 13:45