Esteu aquí

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

Alumnes de L'Escola participen en projectes de creació amb artistes de la programació de L'Artesà

dimecres, 21 octubre, 2020 - 09:00

Tots els divendres, dos grups d'alumnat d'entre 10 i 16 anys de L’Escola d’Arts en Viu treballen la creació en estat pur amb l’acompanyament d’artistes que formen part de la programació estable de Teatre L’Artesà

Són dos espais, Artefactes escènics i Pràctiques de creació, que compten amb la mediació d'artistes professionals que aporten el seus llenguatges a un procés que és alhora artístic i formatiu.

Els artistes que estan treballant amb els dos grups són per una banda el ballarí i coreògraf Toni Mira (Pràctiques de creació, amb alumnes de 10 a 12 anys) i per altra banda la companyia que formen Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor (Artefactes escènicsamb joves de 12 a 16 anys).

Aquests dos espais de creació estan emmarcats en la línia de treball interdiciplinar que està desenvolupant L'Escola d'Arts en Viu i que inclou altres espais de Confluències entre disciplines i altres espais tutoritzats pel propi professorat, com per exemple l'espai d'Experimentació amb l'Art per a alumnes de 7 a 9 anys.

Aquests espais funcionaran al llarg de tot el curs, i en el cas del grup d'Artefactes escènics, tindran l'oportunitat de treballar amb un/a tercer artista a partir del segon quadrimestre.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 31 juliol, 2024 - 14:30

Horaris d’estiu als serveis i equipaments municipals

Alguns equipaments i serveis municipals interrompen la seva activitat durant el mes d'agost i d'altres ofereixen una atenció en horari adaptat.  A con...

dijous, 25 juliol, 2024 - 11:15

Al novembre, nova edició del festival Indisciplinats a la ciutat del Prat

L’Artesà, La Capsa i els centres de la xarxa /Unzip preparen un any més el...

dimecres, 24 juliol, 2024 - 14:45

La 21a Trobada de Dones del Prat ja té data i hora

Inscripcions obertes