Esteu aquí

La Cocina de Mi Vecina torna a encendre els fogons en format virtual

El grup de veïns i veïnes que van participar en la primera edició del projecte es tornen a trobar en un nou format per continuar compartint receptes i consells gastronòmics

dimecres, 17 febrer, 2021 - 11:00

Els i les participants de La Cocina de Mi Vecina es retroben una vegada més en format semipresencial a La Cuina del Ribera! La Cocina de mi Vecina va nèixer l'any 2019 com un espai de trobada a la cuina del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa per fer intercanvis de receptes i de coneixements entre veïnes i veïns. En aquest nou format, les nostres cuineres i cuiners han proposat un repte especial: preparar un plat d'un país del món triat a l'atzar!

Cada quinze dies, un o una de les nostres xefs vindrà a La Cuina del Ribera a preparar un plat triat aleatòriament (primer plat o postres) entre un conjunt de destinacions seleccionades prèviament pels membres del grup. El grup estarà connectat en directe mitjançant videoconferència amb la resta de participants, i disposarà de dues hores per preparar el plat que li ha tocat  i sorprendre tothom amb les seves arts culinàries! Al final de la sessió, algú del grup farà un pas endavant per a ser el/la següent en explorar una cuina diferent del nostre planeta, i disposarà de quinze dies per a triar el plat, comprar els ingredients i finalment preparar-lo en directe davant dels companys i companyes.

En la primera sessió, vam començar preparant les famoses galetes de la nostra companya Núria en una sessió divertida i amena on tothom va poder aprendre a fornejar un dolç més nutritiu que un àpat de Nadal! Des del Ribera continuem treballant per tal que el context actual ens permeti compartir els coneixements i habilitats culinàries del nostre veïnat, i per això s'ha proposat aquesta nova edició adaptada al format semipresencial per mantenir viva la flama culinària!

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 26 setembre, 2024 - 13:45

El Prat Nocturn, un clàssic dels actes previs de la Festa Major

Més de 2.800 persones reviuen el passat del Prat a través d'una experiència...

dimecres, 25 setembre, 2024 - 15:00

Creació, art i artesania a L'Aparador, el mercat de la Festa Major del Prat!

El diumenge 29 de setembre, d'11 a 21 h, trobrareu tallers gratuïts, espai de...

dimecres, 25 setembre, 2024 - 14:00

Torna la Col·lectiva de Torre Muntadas, l'exposició més eclèctica de la ciutat

Amb una convidada especial: L’Agrupació Fotogràfica Prat que enguany celebra...