Un dels platillos de Pota Blava que trobareu a l'Espai Gastronòmic de la Fira. AGT.
dimecres, 15 desembre, 2021 - 10:45
La Fira Avícola Raça Prat torna al format presencial per la seva 48a edició, que se celebrarà del 17 al 19 de desembre a la Granja de la Ricarda i el seu entorn. Torna, així, al seu emplaçament habitual aquest esdeveniment de referència a Catalunya, per on es preveu que passin prop de 70.000 persones durant els tres dies que dura. El pollastre Pota Blava, la Carxofa Prat i altres productes dels camps del Parc Agrari tornaran a ser els protagonistes de les propostes culinàries que es podran degustar a l’Espai Gastronòmic de la Fira.
La nau de 750 m2 de l’antiga i emblemàtica granja lletera que acollirà la Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat i el restaurant de la Fira posarà de nou l’accent en la gastronomia local. Vuit establiments del Prat —El Bar del Mercat Municipal, El Regust, Granja Torres, La Capsa, La Masia Emilio Sánchez, La Rostisseria, Lola Brunch i Tacolmado— oferiran les seves elaboracions en format de platillos i, a més, com cada any, també es podrà gaudir del Menú de Fira, l’esmorzar de pagès i el take away Pota Blava, uns clàssics de la Fira.
A més de bona gastronomia, l’espai també s’omplirà d’actuacions musicals, presentacions de llibres, activitats infantils i una Aula de Cuina coordinada per Mònica Escudero (El Comidista) amb show cookings basats en la gastronomia sostenible, a més d’un nou espai, la Fira de Vins, organitzat en col·laboració amb projectes locals com el Celler Vinyes i el Celler Cal Pere Tarrida, on les propostes del territori seran les protagonistes.
Trobareu tota la informació sobre la 48a edició de la Fira Avícola a elprat.cat/firavicola
dilluns, 11 novembre, 2024 - 14:15
dimecres, 9 octubre, 2024 - 17:30
dilluns, 30 setembre, 2024 - 18:00