Esteu aquí

L'Escola d'Arts en Viu tanca el curs amb dues setmanes d'actuacions de música, teatre i dansa

Des del dissabte 10 de juny fins al dimecres 22 de juny l'alumnat de L'Escola ha ofert tot tipus d'actuacions

dimecres, 28 juny, 2023 - 10:00

L'Escola d'Arts en Viu ha tancat el curs 2022-2023 amb diverses actuacions que han permès mostrar el treball dut a terme per l'alumnat de les diferents edats, formacions i disciplines. Des del dissabte 10 de juny, quan els alumnes de Sensibilització Artística van presentar el seu espectacle anual al Cèntric, fins a la nit del dimecres 22 de juny, en la qual les formacions de la Big Band i el Cor Jove van oferir el seu concert a la plaça Pau Casals, més de 600 alumnes han pujat als diferents escenaris de La Capsa, la sala petita de L'Artesà, l'auditori del Cèntric, l'auditori de Torre Balcells o la plaça Pau Casals.

L'alumnat de teatre i dansa han presentat la majoria de les seves creacions a la sala petita de L'Artesà, sols o en col.laboració amb altres grups d'alumnes de música. En aquest sentit cal destacar les produccions interdisciplinars de Vol d'emocions (dansa més cor infantil), Pirates (dansa més orquestra de vent), Conseqüències (dansa més piano i veu) i El Retaule del Flautista (teatre més ensemble de guitarres i veu).

L'alumnat de música ha pogut actuar a les audicions d'instruments, que s'han realitzat a La Capsa i a Torre Balcells. Són audicions en format de mini concert, on es barregen els diferents instruments de L'Escola. S'han realitzat un total de 25 audicions d'aquest tipus on hi han participat alumnes de totes les edats: infants, joves i adults.

Els Combos de música moderna han ofert un triple concert de L'Escola Sona a La Capsa, el dia 21 de juny, en el qual han tocat un total de 21 grups diferents, omplint més de 3 hores de música. Les orquestres de corda i de vent han actuat a la Plaça Pau Casals el dimecres 22 de juny, davant d'un nombrós públic de més de 400 persones. Per últim el Cor Jove i la Big Band han tancat la setmana d'actuacions amb un concert tribut a Stevie Wonder i a Tower of power, en el qual la Big Band ha presentat els temes que enguany han enregistrat i que es poden escoltar des d'aquesta web.

 

Concert d'estiu de L'Escola d'Arts en Viu
El Retaule del Flautista

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 juliol, 2024 - 18:00

Dispositiu de Cançó Protesta Experimental: proposta seleccionada a la modalitat Música i Territori de la Convocatòria /Unzip 2024!

Ivó Valdivielso i Òscar Martínex ens proposen la creació popular i la...

divendres, 19 juliol, 2024 - 10:15

Comença el compte enrere per a la Festa Major 2024!

Del 27 al 30 de setembre, celebrem la festa més xamosa i més galana

divendres, 19 juliol, 2024 - 09:30

Tornen les recomanacions de sèries per l'estiu gràcies als Vermuts de sèrie

El diumenge 14 de juliol, la terrassa de la Palmira va rebre a la Paula...