Esteu aquí

Nova aplicació per gestionar les zones de càrregues i descarregues a la ciutat

Els camions, furgonetes i vehicles mixtes de dos seients han de fer servir aquesta nova eina per registrar el temps que estacionen el seu vehicle a les zones senyalitzades per aquest ús.

Càrrega i descàrrega

dimarts, 2 juliol, 2024 - 18:00

La nostra ciutat ja està disponible a l’aplicació SPRO, una nova eina mòbil destinada als professionals del transport de mercaderies a Barcelona i l'àrea metropolitana. Aquesta aplicació unifica i millora la gestió i l'estacionament a les places destinades a la distribució urbana de mercaderies (DUM), permetent als usuaris gestionar l'estacionament dels seus vehicles comercials en una única aplicació per a tota l'àrea metropolitana de Barcelona.

SPRO ofereix una nova forma intuïtiva i segura que facilita l'activació de l'estacionament a les places de DUM en pocs passos. Els usuaris poden gaudir de fins a 45 minuts d'aparcament gratuït per a realitzar la càrrega i descàrrega amb comoditat, seleccionant l'àrea i indicant el codi DUM de la zona, que es troba al senyal vertical. A través de la mateixa aplicació, es poden configurar i rebre alertes personalitzades quan s’estigui acabant el temps d’estacionament regulat. És també important ressaltar que permet consultar la previsió d’ocupació i horaris de regulació de cada zona concreta, així com revisar les operacions realitzades fins al moment.

SPRO, actualment, es pot fer servir a El Prat, Barcelona ciutat, Badalona, Castelldefels, Esplugues, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Gramenet, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Adrià del Besòs.

El pagament de zona blava, també a través d’una aplicació mòbil

La zona blava també es pot pagar amb el mòbil mitjançant l'aplicació AMB Aparcament Metropolità, una nova modalitat de pagament àgil i còmoda que evita haver de fer cues al parquímetre. Es paga només pel temps d'utilització de l'aparcament.

Aquesta unificació del model d'aparcament regulat a tota l'àrea metropolitana permet als usuaris consultar i abonar les tarifes corresponents a través d'una única aplicació, així com iniciar i finalitzar els estacionaments a les zones blaves de qualsevol dels municipis adherits a la plataforma.

Compartir

Noticies relacionades

Neteja

dilluns, 15 juliol, 2024 - 10:00

Els Serveis de neteja i jardineria s’adapten amb l’arribada de les altes temperatures

L’objectiu és evitar els moments de més calor durant el dia. Com ja es va fer...
Bus L22 Bellvitge

dimecres, 10 juliol, 2024 - 11:30

L22 funcionarà durant el mes d’agost

La línia que connecta la nostra ciutat amb l’Hospital Universitari de...