Esteu aquí

Programes de formació i inserció per a joves que no hagin obtingut l'ESO

TEMES: Educació

El període de presentació de sol·licituds va del 27 de maig al 6 de juny

dimarts, 27 maig, 2014 - 10:28

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha publicat la resolució per la qual s'estableixen els programes de formació i inserció per al curs 2014 - 2015 (fins ara anomenats Programes de Qualificació Professional Inicial –PQPI-).

La supressió dels PQPI ve determinada per l'entrada en vigor de la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE). De cara alproper curs, el Departament d'Ensenyament ha establert programes de formació i inserció per als joves no ocupats que hagin deixat l’educació secundària obligatòria sense obtenir l'ESO.

Al Prat s'ha mantingut l'oferta actual de programes de nivell 1 de formació professionalitzadora, en tres de les especialitats existents, ubicades a l'Institut Illa dels Banyols, gràcies a la renovació del compromís de col·laboració de l'Ajuntament del Prat. Podeu consultar l'oferta a través del document situat a peu de pàgina.

Per cursar un programa de formació i inserció cal complir, com a mínim, 16 anys i, com a màxim 21, durant l'any en què es presenta la sol·licitud, no estar treballant, i no haver obtingut el títol de graduat en educació secundària obligatòria o equivalent a efectes acadèmics.

El període de presentació de sol·licituds va del 27 de maig al 6 de juny de 2014, ambdós inclosos. La sol·licitud de preinscripció s'ha de presentar al centre i per al programa demanat en primera opció.

En el cas de l'Institut Illa dels Banyols, en horari de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i en el cas de l'Institut Ribera Baixa (seu 1) de dilluns a divendres de 9 a 13 o dimarts de 16 a 18 h.  

Consulteu el conjunt d'oferta, la documentació que cal aportar i els criteris de prioritat.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 19 setembre, 2024 - 14:30

Comença un nou cicle de Ciutats Defensores dels Drets Humans al Prat

Enguany, hi haurà una sessió oberta a la ciutadania i la resta estaran...

dimecres, 18 setembre, 2024 - 12:15

La lliçó inaugural puja el teló del curs escolar 2024-2025

L’acte va aplegar més de 200 persones al Cèntric

dijous, 12 setembre, 2024 - 12:45

El Rotary Club El Prat lliura les beques anuals i celebra el 25è aniversari de la convocatòria dels ajuts

Quatre estudiants reben un ajut de 1.000 € per finançar la matrícula del...