Esteu aquí

La tapa pratenca "Trifàssic de pota blava", la tercera millor de Catalunya

TEMES: Turisme

Celebrat a Sitges el concurs Tapa de l'Any de Catalunya

dilluns, 2 març, 2015 - 09:45

La tapa "Trifàssic de pota blava", de la xef Susana Aragón, del restaurant Ona Nuit del Prat, ha quedat en tercer lloc en el concurs Tapa de l'Any de Catalunya, celebrat aquest diumenge a Sitges entre 12 tapes finalistes.

La tapa guanyadora ha estat "Pop atlàntic", del xef Manuel Núñez (restaurant Arume de Barcelona). En segon lloc ha quedat la tapa "Passió per l'olla aquellarre", del cuiner Rafa Solé, del restaurant Firo Tast de Barcelona.

Els cuiners i cuineres han cuinat els plats davant el públic i el jurat, format pels periodistes Xavier Agulló, Mikel Iturriga i Toni Massanés i pel cuiner del restaurant Manairó, Jordi Herrera.

Estrella Damm, juntament amb el Gremi d’Hostaleria de Sitges i l’Agència de Promoció de Turisme de Sitges, han organitzat per segona vegada el concurs Tapa de l’Any.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45

La 51a Fira Avícola del Prat serà l’escenari de les primeres passes de la fundació que ha de vetllar pel futur del Pota Blava

Sabors del territori, tradició pagesa i una mostra del teixit social i...

dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45

Un munt de propostes al voltant del producte local ompliran l’Espai Gastronòmic de la Fira Avícola del 29 de novembre a l’1 de desembre

La gastronomia basada en producte local també prendrà protagonisme a la...
Presentació cartell Fira Avícola 2024

dilluns, 11 novembre, 2024 - 14:15

Les plomes d’un Pota Blava convertit en tòtem són les protagonistes del cartell de la 51a Fira Avícola del Prat

La imatge és obra de l'artista visual Maite Travé, que n'ha explicat el...