Esteu aquí

El parc del Fondo d'en Peixo guanya nous espais públics

El pati de l'antiga Escola del Parc i altres espais s'obren al parc i es millora la connexió entre el c. Penedès i l'av. del Canal

dimarts, 8 març, 2016 - 13:30

La zona situada entre l'escola bressol Sol Solet i l'antiga Escola del Parc -que actualment acull el Punt Solidari- s'ha remodelat completament, incorporant al parc del Fondo d'en Peixo nous espais i equipaments públics.

El pati de l'antiga escola s'ha obert i ha esdevingut una nova zona pública de jocs i esports. El carrer Penedès ha quedat connectat amb l'av. del Canal a través d'aquest indret de manera fluida i segura, tot eliminant racons inutilitzats i passos estrets.

L'actuació, en la qual l'Ajuntament hi ha invertit gairebé 800.000 €, ha seguit l'estil de paviment d'algunes zones del parc del Fondo d'en Peixo: llamborda de granit recuperada, sovint combinada amb gespa o sorra.

També s'ha ampliat la zona de jocs infantils situada al costat del Sol Solet. Al c. Penedès s'han substituït petits murs per talussos enjardinats i s'ha ampliat la vorera. En total s'hi han plantat 9 arbres, instal·lat 9 bancs, 12 papereres i una font. La superfície sobre la qual s'ha actuat arriba als 5.175 metres quadrats.

 

Compartir

Noticies relacionades

Platja del Prat 2024

divendres, 23 agost, 2024 - 12:30

L'aigua de la platja del Prat manté una qualitat excel·lent

Les anàlisis realitzades el passat 19 d'agost confirmen el bon estat de l...
Arbre nou

dimecres, 14 agost, 2024 - 08:45

Manteniment i Serveis reprèn la campanya de plantacions d'arbres

Les accions s’havien de realitzar durant la passada tardor i hivern, però es...

dilluns, 12 agost, 2024 - 09:30

L’Ajuntament fa més d’un miler d’actuacions a l’any per prevenir i controlar les plagues urbanes

La col·laboració ciutadana és essencial per fer front a un fenomen agreujat...