Esteu aquí

Finalitza l'aportació anual de sorres de la platja del Prat

TEMES: Turisme

L’aportació de sorres a la platja del Prat la fa anualment el Port de Barcelona, en compliment de la Declaració d’Impacte Ambiental (DIA) de l’ampliació del port.

Aportació de sorres a la platja

Treballs d'aportació anual de sorres a la platja del Prat de Llobregat.

dimarts, 2 juliol, 2019 - 11:30

L'aportació anual de sorres a la platja del Prat de Llobregat va finalitzar el diumenge 30 de juny, després dels treballs realitzats des de mitjans del mes passat. 

L’aportació de sorres a la platja del Prat la fa anualment el Port de Barcelona, en compliment de la Declaració d’Impacte Ambiental (DIA) de l’ampliació del port. L'objectiu és compensar la regressió del nostre litoral per la reducció d’aportació natural de sorra provocada per la construcció del dic del Prat. L’Ajuntament del Prat fa seguiment tècnic d'aquesta l’actuació.

L’aportació de sorres del 2019 s’ha desenvolupat entre el 17 i el 30 de juny, tot i que els treballs previs a la platja van començar el dia 7 del mateix mes. L’adjudicatària de l’obra és l’empresa Rohde Nielsen. En total, aquest any s’han aportat 80.000 metres cúbics de sorra.

La sorra s’ha estès en el tram comprès entre el Centre Municipal de Vela i l’accés 20 (al costat de la rotonda on hi ha la parada del bus en sentit Prat), ja que era el que patia una major regressió i afectació per a l’ús públic de la platja.

 

Compartir

Noticies relacionades

carxofa prat.jpg

dijous, 28 novembre, 2024 - 13:45

Ja és temporada de Carxofa Prat

L’hivern és la millor època per consumir la reconeguda hortalissa pratenca

dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45

La 51a Fira Avícola del Prat serà l’escenari de les primeres passes de la fundació que ha de vetllar pel futur del Pota Blava

Sabors del territori, tradició pagesa i una mostra del teixit social i...

dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45

Un munt de propostes al voltant del producte local ompliran l’Espai Gastronòmic de la Fira Avícola del 29 de novembre a l’1 de desembre

La gastronomia basada en producte local també prendrà protagonisme a la...