Esteu aquí

El pota blava i la carxofa Prat es cuinen a Molins de Rei

TEMES: Turisme

Són els protagonistes de les Sessions de Cuina de Temporada i Artesanal que organitza l'ajuntament molinenc amb la col·laboració del Consorci de Truisme i el Parc Agrari.

dimecres, 12 novembre, 2008 - 09:45

Els dimecres 12 i 19 de novembre, el pollastre i capó Raça Prat i la carxofa Prat són els protagonistes de les Sessions de Cuina de Temporada i Artesanal que l’Ajuntament de Molins de Rei organitza al mercat municipal d'aquella vila, en col·laboració amb el Consorci de Turisme i també amb el Parc Agrari del Baix Llobregat.

El dimecres, 12 de novembre, el Consell Regulador Pollastre i Capó del Prat donarà a conèixer el sabor i les peculiaritats del pollastre pota blava, tan característic del Prat de Llobregat i l’únic de l’Estat espanyol que gaudeix del distintiu de qualitat d’Indentificació Geogràfica Protegida (IGP). Posteriorment, el Gremi d’Hostaleria del Baix Llobregat durà a terme una sessió de cuina pràctica de temporada amb el pollastre Raça Prat com a ingredient principal .

Dimecres vinent, 19, la carxofa Prat en pren el relleu. L’Associació de Promotors de la IGP Carxofa Prat definirà les característiques que fan de la carxofa cultivada a l’àmbit del Parc Agrari un producte tan particular, i exposarà l’estat actual dels tràmits per a l’obtenció del segell europeu de qualitat IGP. Com el dimecres anterior, seguirà una sessió de cuina pràctica a càrrec del Gremi d’Hosteleria del Baix Llobregat

Totes les sessions de cuina tenen una durada de dues hores, de 19 h a 20 h.

Compartir

Noticies relacionades

carxofa prat.jpg

dijous, 28 novembre, 2024 - 13:45

Ja és temporada de Carxofa Prat

L’hivern és la millor època per consumir la reconeguda hortalissa pratenca

dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45

La 51a Fira Avícola del Prat serà l’escenari de les primeres passes de la fundació que ha de vetllar pel futur del Pota Blava

Sabors del territori, tradició pagesa i una mostra del teixit social i...

dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45

Un munt de propostes al voltant del producte local ompliran l’Espai Gastronòmic de la Fira Avícola del 29 de novembre a l’1 de desembre

La gastronomia basada en producte local també prendrà protagonisme a la...