dimecres, 12 novembre, 2008 - 09:45
Els dimecres 12 i 19 de novembre, el pollastre i capó Raça Prat i la carxofa Prat són els protagonistes de les Sessions de Cuina de Temporada i Artesanal que l’Ajuntament de Molins de Rei organitza al mercat municipal d'aquella vila, en col·laboració amb el Consorci de Turisme i també amb el Parc Agrari del Baix Llobregat.
El dimecres, 12 de novembre, el Consell Regulador Pollastre i Capó del Prat donarà a conèixer el sabor i les peculiaritats del pollastre pota blava, tan característic del Prat de Llobregat i l’únic de l’Estat espanyol que gaudeix del distintiu de qualitat d’Indentificació Geogràfica Protegida (IGP). Posteriorment, el Gremi d’Hostaleria del Baix Llobregat durà a terme una sessió de cuina pràctica de temporada amb el pollastre Raça Prat com a ingredient principal .
Dimecres vinent, 19, la carxofa Prat en pren el relleu. L’Associació de Promotors de la IGP Carxofa Prat definirà les característiques que fan de la carxofa cultivada a l’àmbit del Parc Agrari un producte tan particular, i exposarà l’estat actual dels tràmits per a l’obtenció del segell europeu de qualitat IGP. Com el dimecres anterior, seguirà una sessió de cuina pràctica a càrrec del Gremi d’Hosteleria del Baix Llobregat
Totes les sessions de cuina tenen una durada de dues hores, de 19 h a 20 h.
dijous, 28 novembre, 2024 - 13:45
dimecres, 27 novembre, 2024 - 15:45
dimecres, 27 novembre, 2024 - 12:45